472.500 kroner fra Tryg Fondens akutpulje til Frelsens Hær i Sønderborg

Men en donation fra TRYG Fonden til Frelsens Hær i Sønderborg er både påsken og hverdagen blevet lidt lettere for sårbare familier i den sønderjyske hovedby.

I begyndelsen af april åbnede TRYG Fonden for en akutpulje på 30 millioner kroner til sociale indsatser for udsatte og særligt sårbare grupper under corona-krisen. Heraf har Frelsens Hær i Sønderborg modtaget en donation på 472.500 kroner til sit familiearbejde i byen.

Donationen gør blandt andet Frelsens Hær i den sønderjyske hovedby i stand til at tilbyde akut-madposer, udbringe mad til udsatte familier og tilbyde at handle og hente medicin.

I forbindelse med påsken er nogle af pengene også gået til at uddele påske-poser med mad og kreative aktiviteter.

Frelsens Hær Sønderborg har kontakt til over 200 socialt sårbare familier, som er særligt pressede under coronakrisen. Flere familier har en svag familiestruktur, er hårdt ramt på økonomien og kæmper i en del tilfælde med diagnoser som angst og PTSD.

For mange er Frelsens Hær blevet en stabil faktor for både støtte, rådgivning og netværk, hvilket har gjort en stor forskel i både børn og voksnes hverdag.

Med coronakrisen har familierne nu i en måned ikke kunnet komme i Frelsens Hær, hvilket forstærker såvel problemerne som den isolation, mange af dem i forvejen oplever.

Donationen fra Tryg Fonden er derfor en kærkommen hjælp i en svær tid.

Har du lyst og overskud til at hjælpe andre? Bliv en del af vores fantastiske team.