Frelsens hær bød på julegrød og julemusik på Hovedbanen

Ligesom Frelsens Hær med sine musikanter er kendt for at levere ’julens lyd’, tyder det på, at Frelsens Hær som leverandør af ’julens smag’ på Hovedbanegården også er blevet vel modtaget - og at initiativet har givet smag på mere.

Julen handler om fællesskab. Derfor indledte Frelsens Hær den 2. december julemåneden med servering af risengrød på et interimistisk spisested under uret på Københavns Hovedbanegård. Samtidig trakterede Frelsens Hærs musikkorps med julemusik og satte årets indsamlingen til julehjælpen i gang.

Det er fjerde gang, Frelsens Hær byder på store portioner grød og glæde i december, og at dømme efter opbakningen er der tale om en ’tradition’, der påskønnes. Både ved de store gryder og omkring musikanterne fra Frelsens Hær i Valby var der således tæt befolket i de to timer, arrangementet varede.

Det sammenbragte fællesskab ved de lange borde tiltrak sig også mediernes opmærksomhed. Det kom der blandt andet en flot reportage på TV 2 Lorry ud af. Reportagen kan ses ved at klikke her.

Se desuden glimt fra eventen i et stort galleri på Frelsens Hærs facebook-side.

Har du lyst og overskud til at hjælpe andre? Bliv en del af vores fantastiske team.