Hvem skal ikke med på ferie i år?

Et bidrag til Frelsens Hær sikrer børn og voksne et pusterum fra en hård hverdag.

Har du nogensinde prøvet at blive valgt fra? At være den der er tilovers, når andre tager af sted? Det er en følelse, der kan knække ens selvværd og tro på fremtiden. Særligt hvis man gang på gang må blive hjemme, mens alle omkring én rejser på sommerferie.

I de kommende måneder er der desværre mange børn og voksne, der vil føle sig udenfor, fordi de hverken har økonomisk, fysisk eller mentalt overskud til blot nogle få dages afbræk fra hverdagen. Giver du et bidrag til Frelsen Hær i dag, kan vi sammen sørge for, at flere får en bedre sommer.

Fattigdom eksisterer hele året rundt
Som du sikkert selv har oplevet, stiger alt i pris. Lige fra energi og transport til tøj og fødevarer. Mange socialt udsatte familier og enkeltforsøgere er derfor ualmindeligt dårligt stillet her på tærsklen til sommeren. Det at være fattig og socialt udsat går desværre ikke bare væk, når foråret kommer og solen skinner.

I Frelsens Hær bliver vi dagligt kontaktet af mennesker, der pga. inflation og prisstigninger ikke har råd til at købe helt basale madvarer og tøj. Nogle har et dårligt betalt job, andre er fysisk eller psykisk skrøbelige eller på anden vis udfordrede. Fælles for dem er, at de er fortvivlede ved udsigten til at skulle kæmpe hele sommeren for at kunne give børnene noget at spise og at få hverdagen til at køre. Ferie og sommeroplevelser er kun noget, som de kan drømme om. Men de går som regel stille med dørene og forsøger i mange tilfælde at skjule for omverdenen, hvor håbløs deres situation er.

Vi vil derfor indtrængende bede dig om at sende et beløb til Frelsens Hær nu.

Med det kan vi fortsætte vores sociale arbejde og bl.a. blive ved med at arrangere de sommerlejre og udflugter, der sikrer hundredvis af børn og voksne et kort pusterum fra en hård hverdag.

Her i foråret arrangerede vi f.eks. en udflugt til Legoland for en række af de familier, der i december sidste år modtog julehjælp. En af dem var Tina fra Sønderjylland. Hun er under uddannelse og enlig mor til fem børn. Hun udtalte taknemmeligt:

”Hvis ikke vi får hjælp, bliver det ikke til meget ferie. Så derfor er det helt fantastisk, at vi har muligheden for at komme her i dag og glemme hverdagen”.

En anden mor sendte følgende mail til os:

“Tusind tak fra min datter og jeg for fantastisk dejlige timer i dag, i Legoland. Hvor har det været fantastisk at kunne ligge stress, bekymringer og rodet dagligdag i glemmebogen i nogle timer, og bare være der for min datter. Det fortjener hun så meget, efter et par voldsomt turbulente år med sygdom, dødsfald i nær familie, og meget andet.”

Ord som dem er en uvurderlig motivationsfaktor for alle os i Frelsens Hær og et bevis på, at dit bidrag kommer Danmarks socialt udsatte til gavn. For det er i kraft af beløb fra dig og andre, at vi året rundt dagligt kan imødekomme og gøre en forskel for de hundredvis af mennesker, der benytter vores bespisninger, væresteder, herberg, institutioner og menigheder. Det er nemlig her vi bruger langt den største del af vores sparsomme ressourcer – udover aktiviteter som endagsudflugter og ferielejre.

Send et beløb nu, så er du med til at sikre, at flere børn og voksne får en lidt bedre sommer.

Har du lyst og overskud til at hjælpe andre? Bliv en del af vores fantastiske team.