København: Ny café byder på gratis samvær og billig kaffe

 Med en yderst central placering på Frederiksberg kender mange lokale måske Frelsens Hærs store hvide bygning på Frederiksberg Allé 9, men det er måske de færreste, der har været indenfor. Det skal et nyt café-tilbud dog lave om på.

Mandag den 31. januar slog Frelsens Hærs lokalafdeling ”Templet” for første gang dørene op for cafegæster, med trang til socialt samvær og en god kop kaffe.

Vi ønsker at være en aktiv del af lokalsamfundet. Derfor byder vi nu velkommen her i vores nye flotte lokaler. Der er plads til alle her i Café William, fortæller Preben Kristensen, der er med i lederteamet af den lokale Frelsens Hær, kaldet ’Templet’.

Cafeen, der er opkaldt efter Frelsens Hærs grundlægger William Booth, byder hver mandag og torsdag på kaffe eller the og en skive brød med ost. Derudover er planen at kunne tilbyde lette retter som toast og pizza senere på året. Hertil kommer tilbuddet om et socialt fællesskab.

Vi har været igennem snart to år med corona, hvor mange har været, og fortsat er, ensomme. Jeg håber virkelig dette tilbud kan hjælpe folk til at komme ud af den ensomhed. Det er målet, at vi bliver et frirum for de lokale, hvor man kan komme og være social, eller bare nyde sin kaffe i fred og bl.a. læse de lokale aviser.

Børn er yderst velkomne i cafeen, hvor der både er legesager og børnebøger på hylderne, samt diverse brætspil til fri afbenyttelse.

 

Café William holder åben hver mandag og torsdag fra 10-14 og er bemandet af frivillige fra Frelsens Hær.
Cafe William
Frelsens Hær
Frederiksberg Allé 9
1641 København V
 
Kaffe og the 5 kroner
Ostemad 10 krone

 

Har du lyst og overskud til at hjælpe andre? Bliv en del af vores fantastiske team.