Krigsråbet: September nummeret er nu på gaden!

Vi er begejstrede for at annoncere lanceringen af september-udgaven af ‘Krigsråbet,’ Frelsens Hærs egen skatkiste af inspirerende indhold. I denne udgave tager vi dig med på en bemærkelsesværdig rejse, der starter med Pavla Lydhoms transformative 30-årige mission, som begyndte i hendes ungdom i Tjekkiet og har ført hende hele vejen til Danmark. Vi flytter så scenen til Horsens, hvor du kan opleve den unikke ‘Ramasjangkirke,’ et favnende fællesskab hvor både børn og voksne kan dele tro og tvivl i et kreativt miljø.

Men det stopper ikke her. Du får også et friskt indblik i aktuelle nyheder fra Frelsens Hærs arbejde både i Danmark og på globalt plan. Vi zoomer ind på de hjertevarmende oplevelser fra vores familielejre, en oase af leg og fordybelse, som er et velkomment alternativ for de, hvis feriebudget er stramt. Og som et glimt ind i fremtiden, får du en tur gennem Aktivitetshuset Humlebien i Frederikshavn, som er blevet til et brusende centrum af aktiviteter for børn og unge.

Uanset hvor du er, er ‘Krigsråbet’ kun et klik eller en kort tur væk. Magasinet er tilgængeligt i alle Frelsens Hærs afdelinger og for dem, der foretrækker det digitale format, kan det også nydes online. Dyk ned i de indsigtsfulde artikler og bliv en del af vores mangfoldige og engagerende verden.”

Krigsråbet September 2023

Har du lyst og overskud til at hjælpe andre? Bliv en del af vores fantastiske team.