Opskrift: Alkoholfri Gløgg

Nyd denne udsøgte opskrift på gløgg med julens unikke krydderier og lad varmen og duften brede sig til både store og små.

Ingredienser:
1 l. solbærjuice. 1 dl. Ahornsirup. 1 stk. kanelstang. 1 spsk. Kardemommefrø. Skallen fra en appelsin. 1 stk. appelsin i tern. 10 stk. amarenakirsebær i sirup (eller alm. kirsebær fra kirsebærsauce). 1 dl. rosiner.

Fremgangsmåde:
• Varm juice, ahornsirup, krydderier og appelsinskal godt op. Si krydderierne fra.
• Fordel appelsinstykker, kirsebær, rosiner og nødder i krus og hæld gløggen over.

Opskrift af Rådet for Sikker Trafik og Dansk Bartender Laug.

Mens du nyder resultatet, kan du hjælpe os med hjælpe andre – med en donation til Frelsens Hærs julehjælp på www.julebidrag.dk

Har du lyst og overskud til at hjælpe andre? Bliv en del af vores fantastiske team.