Støt Frelsens Hærs julehjælp!

Julen er kold i år. Lad os skrue op for hjælp og hjertevarme!
”Julen varer længe, koster mange penge”. Den verslinje blev skrevet i 1848 af Peter Faber, men har sjældent været så aktuel som nu. På grund af krigen i Ukraine og prisernes himmelflugt tegner julen til at blive ualmindelig dyr. Derfor har du sikkert ligesom jeg overvejet at holde igen med udgifterne. Enten ved at skrue ned for varmen, slukke for lyset eller skære ned på julegaverne.

Men hvad med de mennesker, der lever på et eksistensminimum her i Danmark og ikke har noget at skære ned på? Skal de fryse og gå sultne i seng juleaften? De er fortvivlede over deres situation her op til jul, hvor de måske må fortælle børnene, at julegaverne er droppet og maden sparsom. Deres håb her og nu er, at du vil skrue op for hjertevarmen og donere et beløb til Frelsens Hær. For kun på den måde kan vi hjælpe flere i denne ualmindeligt hårde og dyre juletid.

 

 

Dit bidrag er altafgørende for vores sociale arbejde!
Du ved det sikkert godt, men det er ikke desto mindre vigtigt for mig at understrege, at dit bidrag er altafgørende for Frelsens Hærs sociale arbejde. Vi er fuldstændigt afhængige af et beløb fra dig for at kunne opretholde vores hjælp til de mange socialt udsatte familier og enkeltpersoner, der allerede nu står på ventelisten og desperat håber på en håndsrækning. Vi kan umuligt hjælpe alle. Men med et beløb fra dig kan vi hjælpe flere til at få en god jul. Det vil sige en jul med mad på bordet, varme i stuen og lidt gaver under træet.

I en tid, hvor de fleste skruer ned, har vi valgt at skrue op for vores julehjælp. Forstået på den måde at vi øger værdien af julehjælpen med 10%. Vi inflationssikrer den ganske enkelt. Det gør vi, fordi inflationen også rammer Frelsens Hærs julehjælp. Vores modtagere ville simpelt hen få mindre mad til jul, hvis ikke vi gjorde noget. Men det vil vi ikke acceptere. Julehjælp er en fælles sag. Du og jeg og hele Danmark må arbejde sammen om, at ingen fryser eller går sultne i seng juleaften!

 

 

Selv små bidrag gør en stor forskel!
Derfor nytter det, at du sender et bidrag til os nu. Dorte, som fik hjælp af os sidste år, sendte efterfølgende disse ord til os:

”Jeg takker er jer af hjertet for Jeres fantastisk stor hjælp, jeg er rørt til tårer, da Jeres hjælp har en ubeskrivelig betydning for os som familie, her i denne meget pressede og udfordrende tid, hvor jeg / vi er ramt af alvorlig sygdom m.m. Vi ønsker Jer en rigtig glædelig jul, samt et godt og lykkebringende Nytår. Tusind Tak ❤️”

Fra en anden mor ved navn Linda modtog vi den her besked:

”Hold da op! I aner ikke hvor stor en sten der faldt fra mit hjerte til morgen. Tænk at jeg har modtaget så flot et legat, det var virkelig en fantastisk overraskelse….. Nu skal jeg ikke længere spekulere på hvordan jeg får råd til det hele. Nu kan jeg sænke skuldrene og nyde resten af december”.

 

Den slags tilbagemeldinger er for mig små julegaver, der varmer dybt ind i hjertet. De viser nemlig, at Frelsens Hærs julehjælp er uundværlig for de mange mindrebemidlede og socialt udfordrede familier og enkeltpersoner, der modtager vores hjælp her op til jul.

 

 

Behovet for hjælp er evigt aktuelt!
Men vi nøjes ikke med at gøre en indsats for Danmarks socialt udsatte i julen. Hver dag året rundt – sommer og vinter – sørger vi for at hjælpe de hjemløse, misbrugere, ensomme og socialt marginaliserede, der kontakter os. Sidste år hjalp vi cirka 150.000 mennesker over hele landet på vores væresteder, institutioner, menigheder, herberg, familieværksteder etc. Her lytter og snakker vi med enhver, der måtte have behov for et måltid mad, et trøstende ord, et skub i den rigtige retning eller noget at tro på. Det behov er evigt aktuelt – ikke kun her op til jul.

Send et bidrag nu, så vi i fællesskab sammen kan sikre flere udsatte børn og voksne en ordentlig jul. Mit juleønske er, at 2023 bliver et år med mere fred, hjertevarme og forståelse mellem mennesker – herhjemme såvel som i resten af verden.

På forhånd tak for din hjælp og rigtig glædelig jul!

Lars Lydholm
Informations- og forvaltningschef

 

Skru op for hjertevarmen og donér et beløb til Frelsens Hær. Så kan vi i fællesskab hjælpe flere til at få mad på bordet og varme i stuen juleaften!

Har du lyst og overskud til at hjælpe andre? Bliv en del af vores fantastiske team.