Vinterhjælp til udsatte familier i de kolde måneder

Frelses Hær uddeler vinterhjælp for knap otte millioner kroner til udsatte familier i januar og februar. Regeringen støtter indsatsen med en ekstra økonomisk håndsrækning.

”Vi mærker allesammen, hvordan regningen efter en tur i supermarkedet er røget voldsomt i vejret. Men socialt udsatte familier mærker krisen endnu hårdere – især børnefamilierne. Når der ikke er råd til de samme ting, som kammeraterne har, bliver børnene ekskluderet fra arrangementer, andre tager for givet. Mit håb er, at flere af disse familier nu får mulighed for at føle sig som en del af fællesskabet,” lyder det fra social- og boligminister Pernille Rosenkrantz-Theil.

I alt er afsat 50 millioner kroner, hvoraf Frelsens Hærs vinterhjælp støttes med knap otte millioner kroner. Hjælpen består primært af fødevarepakker med basisnødvendigheder til en værdi af 750 kroner i henholdsvis januar og februar, ligesom der også nogle steder ydes tøjhjælp. Modtagerne udvælges af Frelsens Hær blandt de mere end 11.000 familier, som i december fik julehjælp.

Læs mere om “Vinterhjælp – det sociale arbejde i Danmark” og støt årets Vinterhjælp her:

Har du lyst og overskud til at hjælpe andre? Bliv en del af vores fantastiske team.